35 ετών. Οδηγός μοτοσυκλέτας.

11 Ιουλίου 2008, Ηράκλειο Κρήτης.

Στις 11 Ιουλίου 2008 μεσημέρι, στην λεωφόρου Μαν.Κεφαλογιάννη  Ηρακλείου Κρήτης, καθώς επέστρεφε από την εργασία της στο ύψος του ΜΑΚΡΟ, με μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού, φορώντας κράνος και με χαμηλή ταχύτητα δεξιά του δρόμου, χτυπήθηκε από όχημα Ford 4x4 που με υπερβολική ταχύτητα μπήκε κάθετα στο αντίθετο ρεύμα, χωρίς να φρενάρει εμβολίζοντας την μέχρι το τσιμεντένιο χαντάκι.

Η Γεωργία πάλεψε στην εντατική 24 ώρες.

“Έφυγε" αφήνοντας πίσω δυο αγόρια 8 και 4 ετών τότε.

Ο οδηγός δεν είχε άδεια οδήγησης και το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν ήταν δικό του.

Η κατάθεση που έδωσε στην τροχαία δεν κράτησε πάνω από δύο ώρες παρόλο που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, με ξένο αυτοκίνητο και κυρίως την αδικαιολόγητη και παράξενη κάθετη είσοδο του στο αντίθετο ρεύμα.

Το δικαστηρίο, στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ, έκρινε τον παντελώς αδιάφορο δράστη που απο την αρχή και για όλα τα επόμενα χρόνια μέχρι και σήμερα δεν εμφανίστηκε ποτέ, ένοχο για όλες τις κατηγορίες. Του επέβαλλε ποινή 3 χρόνια με αναστολή.

Εντελώς τυχαία μαθαίνουμε πριν ένα χρόνο προκάλεσε πάλι τροχαίο, ίσως με άδεια οδήγησης αυτή την φορά, αλλά υπό την επήρεια αλκοόλ.

Βασίλης Καβουσάκης

Τα θύματα των τροχαίων είναι ΠΡΟΣΩΠΑ - ΟΧΙ αριθμοί

Για μας και ένας μόνο άνθρωπος που χάνεται ή χάνει ικανότητές του έχει σημασία. Ο πόνος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι μετρήσιμος από καμιά στατιστική.