19 ετών. Οδηγός Ι.Χ.

13/9/2020, Άρτα. 

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγες από κοντά μας. Η απουσία σου είναι εμφανής στη ζωή μας, κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας είναι άδειο χωρίς εσένα, κάθε πτυχή της ζωής μου είναι θαμπή χωρίς εσένα, μου λείπει το χρώμα που έβαζες στη ζωή μου.
Ευχαριστώ το Θεό που ήμουν η μαμά σου για αυτά τα 19 χρόνια, με δίδαξες τόσα πολλά! Με δίδαξες τη στοργή, την ανιδιοτέλεια, την αγάπη για το συνάνθρωπο, την προσφορά στους άλλους. Ξέρω ότι θα γινόσουν ένας καταπληκτικός γιατρός, όμως η ζωή, ο Θεός είχε άλλα σχέδια για σένα.
Μας λείπεις κάθε μέρα πιο πολύ, το χαμόγελό σου αγκαλιάζει τα όνειρά μου και τα συντροφεύει. Ξέρω ότι μας βλέπεις από κει ψηλά και μας καθοδηγείς με την καλοσύνη σου, αυτή την καλοσύνη που πάντα μας καθοδηγούσε προς το αγαθό, το δίκαιο και το σωστό. Η ζωή είναι δύσκολη εδώ κάτω χωρίς εσένα, μα συνεχίζουμε να τη ζούμε με την ελπίδα ότι θα ανταμώσουμε κάποια μέρα πάλι ξανά! Μας δίνεις δύναμη από κει ψηλά να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο, οι φίλοι σου, τα φιλαράκια σου όλο μου λένε πώς οι αξίες σου διαμόρφωσαν τη δική τους ζωή, πώς τα πιστεύω σου διαμόρφωσαν το δικό τους κόσμο κι ότι η απουσία σου είναι αισθητή στη ζωή τους, όμως τα λόγια σου και οι συμβουλές σου δεν λείπουν στιγμή από την καθημερινότητά τους, είναι πάντα ζωντανές, είναι πάντα εκεί σε κάθε σημαντική ή ασήμαντη στιγμή της ζωής τους.
Σε ευχαριστώ που ήσουν γιος μου, σε ευχαριστώ για όλα όσα ήσουν και όλα όσα είσαι, γιατί η ψυχή σου θα είναι πάντα αθάνατη και παρούσα στη ζωή όλων μας!
Σ αγαπώ πολύ, πάντα και για πάντα!

Γράφτηκε στις 13 Σεπτέμβρη 2020 από τη μητέρα του Βαγγέλη, Σωτηρία Μποκογιάννη.

Τα θύματα των τροχαίων είναι ΠΡΟΣΩΠΑ - ΟΧΙ αριθμοί

Για μας και ένας μόνο άνθρωπος που χάνεται ή χάνει ικανότητές του έχει σημασία. Ο πόνος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι μετρήσιμος από καμιά στατιστική.