15 ετών. Πεζός.

24/08/2011, Λεωφόρος Συγγρού Αθήνα

Θύμα ασυνείδητου οδηγού μοτοσυκλέτας με την υπερβολική ταxύτητα των 185 km/h.

Γεννηθηκε στην Αθηνα 17-11-1995

Μαθητής Α' Λυκείου με Όνειρα και Στόχους. Κοινωνικός, Ευγενής, Αισιόδοξος, ένα Χαρισματικό παιδί, με έντονη Προσωπικότητα. Από μικρός έδειξε την κλίση του στην μουσική. Διακριθείς (μουσική και στίχους) για πρώτη φορά 26-6-2011 από την ΑΜΜΙΛΑ (μουσική οργάνωση).

Είχε το χάρισμα να είναι σε όλους αγαπητός. Φρόντιζε πάντα με κάθε τρόπο να μας κάνει περήφανους.

Στις 24-8-2011 μεσημέρι 14:15 επέστρεφε από τα γραφεία της εταιρείας όπου εργάζονταν ο πατέρας του, απεφάσισε να διασχίσει τη Λ.Συγγρού αποφεύγοντας την υπόγεια "ΑΔΙΑΒΑΤΗ" διάβαση πεζών για όλους. Ολοκλήρωσε τη διαδρομή του, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός με μεγάλου κυβισμού μηχανή αποδεδειγμένα με την ταχύτητα των 185 km/h και πορεία ΖΙΚ-ΖΑΚ τον χτύπησε αφαιρώντας τη ΖΩΗ και αφήνοντας εμένα τον πατέρα του και τον αδελφό του που τόσο αγαπούσε στη μαύρη θλίψη.

ΗΘΕΛΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΑ- -- ΤΕΡΑΣ δύο ανήλικων παιδιών προφανώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τα κλασσικά παραμύθια και θέλησε να γράψει ένα δικό του ωραίο 185 KM/H και .... ό,τι ήθελε προκύψει.......
 
παιδί μου όταν σε γέννησα δεν είχα τέτοιους πόνους

και τώρα πόνοι φοβεροί τα σωθικά μου λοιώνουν.

Οι γονείς του

ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ο αδελφός του

ΜΙΧΑΗΛ-ΜΑΡΙΟΣ

Τα θύματα των τροχαίων είναι ΠΡΟΣΩΠΑ - ΟΧΙ αριθμοί

Για μας και ένας μόνο άνθρωπος που χάνεται ή χάνει ικανότητές του έχει σημασία. Ο πόνος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι μετρήσιμος από καμιά στατιστική.