34 ετών. Μοτοσυκλετιστής.

10/3/2012. Χτυπήθηκε από ΙΧ που παραβίασε το κόκκινο φανάρι στην διασταύρωση των οδών Ηλιουπόλεως και Καφαντάρη. Έχασε τον τελευταίο αγώνα του μετά από 34 ημέρες στην εντατική στις 14/4 Μεγάλο Σάββατο.

Πηγαίνοντας το πρωί της 10ης Μαρτιου στην δουλειά του με το μηχανακι του, ΙΧ τον παρέσυρε παραβιαζοντας το κοκκινο φανάρι στην διασταυρωση των οδων Ηλιουπολεως και Καφανταρη. Νοσηλευτηκε στον Ερυθρο και στον Αγ. Σαββα συνολικά 34 μέρες, με βαριες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη με τη ζωή στις 14/4 Μεγάλο Σάββατο.

Ο Σπύρος δούλευε στο Eurosport ως δημοσιογράφος και σχολίαζε αγώνες ποδηλασίας και σκι. Ήταν λάτρης του ποδηλάτου με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν.

Πριν 2 χρόνια πέρασε άλλη μια σκληρη δοκιμασία όταν πάλι ασυνηδειτος οδηγός ΙΧ τον χτύπησε ενώ έκανε την πρωινή του προπόνηση κοντά στη λίμνη της Βουλιαγμενης προκαλώντας του πολλαπλά κατάγματα για τα οποία έμεινε καθηλωμενος εκτός ενεργού δράσης για 6 μήνες. Ξεπέρασε όμως αυτή τη περιπέτεια με την ισχυρή θέληση και επιμονή που τον διέκρινε.

Ο άδικος χαμός του μπορει να ειναι τραγικός και αξεπεραστος για το περιβάλλον του, είναι όμως άλλο ένα θύμα ανευθυνων και ασυνειδητων οδηγών που συνεχίζουν τη ζωή τους σαν να μην συνέβη τίποτα. Μακάρι τουλάχιστον το παράδειγμα του να ευαισθητοποιήσει και να κάνει πιο προσεκτικούς αυτούς τους οδηγους που δεν έχουν καταλάβει ότι μια μικρή απροσεξία μπορεί να στερήσει τη ζωη ενός ανθρώπου.

Σοφία Παπαγιάννη, αδελφή του Σπύρου.

Δείτε περισσότερα:
Ιn-memoriam – για το Σπύρο μας
“Εφυγε” ο Σπύρος Παπαγιάννης...
Εφυγε ο Σπύρος Παπαγιάννης
http://www.facebook.com/profile.php?id=1090186254

Σοφία Παπαγιάννη, αδελφή του Σπύρου.

Τα θύματα των τροχαίων είναι ΠΡΟΣΩΠΑ - ΟΧΙ αριθμοί

Για μας και ένας μόνο άνθρωπος που χάνεται ή χάνει ικανότητές του έχει σημασία. Ο πόνος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι μετρήσιμος από καμιά στατιστική.