23 χρονών. Μοτοσυκλετιστής.

6/3/2020, Λ. Σπύρου Λούη

Την 6 Μαρτίου 2020 έφυγε από την ζωή ο Άγγελος μας o Μιχάλης. Μόλις είκοσι τριών ετών με την ζωή μπροστά του . Δεν θα μπορέσει να χαρεί ξανά τις όποιες χαρές της ζωής .... τα λουλούδια την άνοιξη, την θάλασσα το καλοκαίρι, ένα κρασάκι σε μια παραλία, και ίσως μια οικογένεια και παιδιά.

Ένα επιπόλαιο πέσιμο εξελίχθηκε σε τραγωδία .... . Απλά έπεσε με το παπάκι του, επι της Λ. Σπύρου Λούη, με χαμηλή ταχύτητα, κράνος και μπουφάν μηχανής με ενισχύσεις. Απλά έπεσε ........ !!! Για κακή του τύχη όμως έπεσε με την κοιλιά επάνω σε ένα σιδερένιο σταθερό κολωνάκι που είχε τοποθετηθεί μόλις 40 περίπου εκατοστά από το δρόμο, επί του πεζοδρομίου για να αποτρέπει κάποιους να παρκάρουν περιμετρικά του Ολυμπιακού Σταδίου.

Σιδερένιο κολωνάκι ..... και όχι πλαστικό.

Σιδερένιο κολωνάκι ..... και όχι μπάρα όπως υπάρχει στον ίδιο δρόμο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μπορεί οποιοσδήποτε τοποθέτησε αυτά τα κολονάκια να ισχυριστεί άγνοια κινδύνου. Σε ποια περίπτωση η άγνοια κινδύνου γίνεται εγκληματική αμέλεια; Μετά από τόσα θανατηφόρα ατυχήματα λόγω πρόσκρουσης σε σταθερές κατασκευές πλησίον του οδοστρώματος, και με αφορμή το τραγικό περιστατικό της οικογενείας μας, μήπως κάποιος αρμόδιος θα έπρεπε επιτέλους να φροντίσει να απομακρυνθούν τέτοιου είδους κατασκευές;

Πότε θα καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι αυτές οι κατασκευές αποτελούν εργαλεία αφαίρεσης ζωής;

Ενάμιση χρόνο σχεδόν, μετά το συμβάν, τον Νοέμβριο του 2023, ανατέθηκε η δικογραφία στον αρμόδιο ειρηνοδίκη για προανακριτική εξέταση αφού έχω ζητήσει την δίωξη παντός υπευθύνου.

Ο πατέρας,

Σφυράκης Μιχ. Ιωάννης

Τα θύματα των τροχαίων είναι ΠΡΟΣΩΠΑ - ΟΧΙ αριθμοί

Για μας και ένας μόνο άνθρωπος που χάνεται ή χάνει ικανότητές του έχει σημασία. Ο πόνος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι μετρήσιμος από καμιά στατιστική.