28 ετών. Οδηγός ΙΧ.

15/12/2010, Λεωφόρος Σχιστού.

Πρόσκρουση σε κολώνα της ΔΕΗ μετά από υδρολίσθηση συνεπεία έλλειψης συστήματος απορροής στο δρόμο.

Γεννήθηκε στις 12-10-1982 στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο Αθηνών ΑΣΟΕΕ. Συνέχισε μεταπτυχιακά στο τμήμα οικονομικά και χρηματιστηριακά και αποφοίτησε με άριστα και με υποτροφία.

Μιλούσε 3 γλώσσες και τελείωνε κινέζικα.

Είχε εργασθεί ως δημοσιογράφος σε οικονομική εφημερίδα ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ οικονομικός αναλυτής στην EUROBANK και στην ASSOS CAPITAL.

Αγαπούσε πολύ τους φίλους του και τους δικούς του και πάντα ήταν δίπλα τους σε δύσκολες στιγμές.

Στις 15-12-2010 ήταν πανελλαδική απεργία και για να πάει στην εργασία του δανείσθηκε από τον αδελφό του το αυτοκίνητο του.

Έτυχε να περάσει από τη λεωφόρο Σχιστού η λεωφόρο θανάτου, διότι δεν βέ’πεις τίποτα άλλο εκτός από εικονοστάσια από τροχαία ατυχήματα. Κατά κακή του τύχη την ημέρα εκείνη έβρεχε πάρα πολύ και τα νερά της βροχής από το βουνο και του δρόμου 5 χλμ αντι να πέφτουν σε ένα οχετό που υπήρχε έπεφταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα να γίνει μια λίμνη με πολλά νερά και το αυτοκίνητο του Γιάννη να πάθει υδρολίσθηση και να πέσει σε μια κολώνα φωτισμού (θανάτου) χωρίς μπάρες προστασίας.

Λέγεται κολώνα θανατου διότι στην συγκεκκριμένη κολώνα έχουν χάσει τη ζωή τους αρκετοί συνάνθρωποι μας και μάλιστα μετά το μοιραίο του ΙΩΑΝΝΗ στην ίδια κολώνα έπεσαν 3 αυτοκίνητα σε διάστημα δύο μηνών πάντα με βροχή.

Μετά από αγώνες 8 μηνών στ μέσα ενημέρωσης, σε συνέδρια της ΕΟΚ στο Ζάπειο και σε άλλους φορείς τα νερά του βουνού πέφτουν στον οχετό. Επίσης εγκαταστάθηκαν κολώνες για φανάρια τα οποία εδώ και 4 μήνες τα φανάρια δεν έχουν εγκατασταθεί με μεγάλο κίνδυνο για τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο παίδων.

Εύχομαι το εικονοστάσι του γιου μου να είναι το τελευταίο από τα πολλά που υπάρχουν στην περιοχή.

Ευτυχώς μετά τα έργα δεν έχει σημειωθεί άλλο τροχαίο στην περιοχή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην κα Βάσω Μυλωνά και τον Εμμ. Σταυρουλάκη για την συμπαράσταση τους στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζω.

ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΧ Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Τα θύματα των τροχαίων είναι ΠΡΟΣΩΠΑ - ΟΧΙ αριθμοί

Για μας και ένας μόνο άνθρωπος που χάνεται ή χάνει ικανότητές του έχει σημασία. Ο πόνος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι μετρήσιμος από καμιά στατιστική.