20 χρονών. Πεζός.

20/1/2002, πεζοδρόμιο Λεωφ. Συγγρού (ύψος Φιξ)

Γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1981 στη Ρόδο.

Τελείωσε το Λύκειο Ιαλυσού. Του άρεσε η Πληροφορική και αποφάσισε να μεταβεί στην Αμερική για να σπουδάσει. Μετά από ένα χρόνο παραμονής του εκεί, αποφάσισε να γυρίσει στη Ρόδο προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία και να επιστρέψει στην Αμερική για να εκπληρώσει το όνειρό του. Υπηρετεί την στρατιωτική θητεία, του δίδεται τριήμερη τιμητική άδεια για την ανάληψη και την τέλεια οργάνωση εκδήλωσης στη μονάδα του.

Επικοινωνεί με τον φίλο του Δημήτρη Καρύδη, μαζί από το Δημοτικό Σχολείο, που σπουδάζει στην Αθήνα και αποφασίζει να μεταβεί για το τριήμερο προκειμένου από κοινού να επισκεφτούν μια έκθεση συστημάτων πληροφορικής προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερες πληροφορίες για αυτά που τους ενδιέφεραν.

Είχαν κοινά ενδιαφέροντα, έκαναν όνειρα, ήθελαν να κατακτήσουν τον κόσμο με τις γνώσεις τους. Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2002, αποφασίζουν με την υπόλοιπη παρέα να διασκεδάσουν σε club, πέρασαν ωραία, διασκέδασαν, καταγράφτηκε στη φωτογραφική μηχανή του Μιχάλη και κάποια στιγμή αποφάσισαν να αναχωρήσουν.

Περπατούν στο πεζοδρόμιο χαίροντας όλα όσα χαίρεται η ηλικία τους. Ξαφνικά συνάντησε τον ασυνείδητο οδηγό και το χαμόγελο του Μιχάλη σταμάτησε.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ. 20 χρόνων ο Μιχάλης..

Ένας αιφνίδιος θάνατος, μια απροειδοποίητη μαχαιριά που πόνεσε και πονά την οικογένειά μας.

Σχετική ανάρτηση: Καρύδης Δημήτρης

Τα θύματα των τροχαίων είναι ΠΡΟΣΩΠΑ - ΟΧΙ αριθμοί

Για μας και ένας μόνο άνθρωπος που χάνεται ή χάνει ικανότητές του έχει σημασία. Ο πόνος παραμένει ο ίδιος και δεν είναι μετρήσιμος από καμιά στατιστική.